Geef uw tuin de allures van een vakantiedomein!
Wat is er leuker dan na het zwemmen nog even te ontspannen in de sauna en daarna een fris drankje uit de koelkast te grijpen? Zelfs zonder zwembeurt vooraf kunt u genieten van de unieke buitenbeleving die uw poolhouse of bijgebouw u biedt. 

Met vrienden gezellig aan de bar hangen of heerlijk relaxen in de loungezetels onder het afdak van uw poolhouse? Allemaal mogelijk! U kiest de faciliteiten die het best bij uw levensstijl passen, wij realiseren op basis daarvan graag het ideale bijgebouw voor u. U zal zien, een poolhouse zorgt voor een echte meerwaarde in uw tuin, aan uw zwembad én in uw leven.

Uiteraard wilt u zorgeloos genieten van uw houten poolhouse en al zijn faciliteiten en dat lukt het best in een poolhouse waar op voorhand grondig over nagedacht is. Vooral de positionering is daarbij belangrijk. Zo wilt u een poolhouse met voldoende lichtinval, maar moet er ook op gelet worden dat het bijgebouw geen schaduw werpt op het zwembad. 

Waar u zich alvast geen zorgen over hoeft te maken, is het onderhoud. Voor het bouwen van houten poolhouses werken wij steeds met kwalitatieve materialen, waardoor jaarlijks verven of oliën niet nodig is. U hoeft alleen maar te genieten! Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Scroll naar top