Uw zwembad in topconditie houden? Dan kunt u kiezen voor een zwembadafdekking van M-POOLS!

Voordelen van een zwembadafdekking

Het afdekken of overkappen van uw zwembad heeft vele voordelen. Een zwembadafdekking zorgt namelijk niet alleen voor schoner water en minder onderhoud maar ook nog eens voor meer veiligheid voor mens en dier.

My beautiful picture
Afdekking_3

Schoner water

Door te kiezen van een zwembadafdekking van M-POOLS zorgt u er eenvoudig voor dat u minder vuil in het water krijgt, zoals bijvoorbeeld bladeren, insecten en andere ongewenste invloeden.

Minder onderhoud

Wanneer er minder viezigheden in het water komen hoeven de filters van uw zwembad minder vaak geleegd te worden en hoeft u minder vaak een net door het water te halen om bladeren en dergelijke te vangen. Hierdoor hoeft u tevens minder chemicaliën te gebruiken om uw zwembad in de perfecte staat te houden. Dit bespaart u dus niet alleen kosten maar ook moeite.

Veiligheid

Veiligheid is voor velen een onmisbare factor wanneer het gaat over het zwembad. Door te kiezen voor een zwembadafdekking zorgt u er voor dat uw huisdieren of kinderen minder snel in het water terecht kunnen komen. Er bestaan zowel lamellenafdekking als afdekzeilen die zéér veilig zijn voor kind en dier.

Verwarmen of overkapping

Naast een verhoogde veiligheid en schoner badwater zijn er ook zwembadafdekkingen die bijdragen aan het verwarmen van het zwemwater. Hierdoor stijgt de temperatuur van het zwemwater en heeft u ook in de laatste periode van het zwemseizoen nog plezier van uw zwembad.

Scroll naar top